fbpx

Jaarplaats

Jaarplaats

Genieten van uw eigen plek op een prachtige omgeving?

Op zoek naar een vaste  plaats voor je stacaravan? Wat dacht je dan van jouw eigen jaarplaats aan het water? Kies voor ons vakantiepark in Kinrooi, Belgisch Limburg. Hier vind je alles om je batterijen op te laden: een mooie ligging, leuke ontspanningsmogelijkheden zoals padel, petanque, een zwemvijver, visvijver, een eigen bistro en ruime standplaatsen voorzien van alle comfort.

Neem je fiets mee en ga op ontdekkingstocht. De trajecten zijn vlak en veilig. Het decor aantrekkelijk en vol afwisseling. En de leuke plekjes om even uit te zijn niet op twee handen te tellen.

Het aanbod aan jaarplaatsen is quasi eindeloos in ons familiepark. Aan jou om te kiezen welke perfect bij je past!

Previous slide
Next slide

Waarom kiezen voor een jaarplaats voor mijn caravan of chaletcaravan?

Een jaarplaats kan gebruikt worden voor jouw stacaravan of chaletcaravan. Zoals de naam omschrijft huur je deze plek per jaar, bij ons is dit effectief een gans jaar omdat we elke dag open zijn. 

Onze jaarplaatsen zijn  altijd uitgerust met elektriciteit en water aan- en afvoer en dus aangesloten op een rioleringsstelsel.

Wat kost een jaarplaats?

Een jaarplaats bij ons op de camping bedraagt € 1825. Hiervoor kan u het gehele jaar door genieten van onze prachtige camping en overheerlijke bistro.

Interesse?

Neem telefonisch contact op +32 492 46 56 86 of stuur ons een mail via info@papillonkinrooi.be.

Liever jouw eigen stacaravan kopen?

We hebben steeds tweedehands stacaravans en onze eigen nieuwe Papillon Lodges ter beschikking.
Bekijk ons aanbod hier.

Tot binnenkort!