fbpx

Over Papillon Kinrooi

Ontdek wat we te bieden hebben.

Kom en ontspan in deze mooie, leuke en vriendelijke omgeving. We zijn omgeven door een bosrijke omgeving. Onze RV sites zijn schaduwrijk en grasrijk met ruime lange vlakke pull-thrus en mooie privé back in sites tegen de kant.

Al onze tentplaatsen zijn gras, veel zijn schaduwrijk en door de kreek. Binnenkort hebben we 9 pipowagens die uw verblijf op ons eiland nog aangenamer zullen maken. 

Als je een verlengd verblijf op Papillon Kinrooi doorbrengt, ben je in goed gezelschap. Maak kennis met de vriendelijke gezichten van ons personeel en profiteer van de geweldige voorzieningen die op je wachten.

 
 

EK op groot scherm!

Activiteiten rond en op de camping

Maastricht Papillon

Maastricht

Maastricht, de stad voor uitstapjes bij uitstek. Omringd door door mooie natuur in een heuvelachtig gebied, vind je deze fantastische Nederlandse stad. Een echte aanrader!

Read more “Maastricht”

Vissen

Papillon Kinrooi beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor visliefhebbers. Verschillende visvijvers zijn doorheen het jaar toegankelijk, en bieden elke dag visplezier.

Read more “Vissen”

Kinrooi Papillon - fietsen

Mountainbike

Mountainbiken midden in het bos, een grotere ontspanning voor echte sportfanaten bestaat er niet. De omgeving van Papillon Kinrooi leent zich perfect tot een rustgevende (of zweterige) mountainbike sessie.

Read more “Mountainbike”

Kinrooi Plattegrond

Standplaatsen zijn voorzien van elektra, water en riolering. Diverse jaar- en seizoen plaatsen zijn beschikbaar. Ook hebben wij prachtige stacaravans en ook chalets te koop.

De prijzen zijn inclusief maximaal 2 personen per plaats en 2 voertuigen (inclusief alle soorten aanhangers). U kunt een specifieke plaats aanvragen, maar het aantal plaatsen is niet gegarandeerd.

Voor gasten die buiten onze normale openingstijden arriveren, zal de informatie over de gereserveerde plaats beschikbaar zijn via een envelop op het raam van het registratiegebouw. De volgende ochtend dient u weer langs te komen bij het kantoor om het inchecken af te ronden.

 
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We kijken uit naar je komst !

Steyvershofstraat 14
3640 Kinrooi (BE)

+32 492 46 56 86
info@papillonkinrooi.be