Over

Over

Over Papillon Kinrooi

Ontdek wat we te bieden hebben.

Kom en ontspan in deze mooie, leuke en vriendelijke omgeving. We zijn omgeven door een bosrijke omgeving. Onze RV sites zijn schaduwrijk en grasrijk met ruime lange vlakke pull-thrus en mooie privé back in sites tegen de kant.

Al onze tentplaatsen zijn gras, veel zijn schaduwrijk en door de kreek. Binnenkort hebben we 9 pipowagens die uw verblijf op ons eiland nog aangenamer zullen maken. 

Als je een verlengd verblijf op Papillon Kinrooi doorbrengt, ben je in goed gezelschap. Maak kennis met de vriendelijke gezichten van ons personeel en profiteer van de geweldige voorzieningen die op je wachten.

Papillon plattegrond

Er zijn eindeloos veel manieren om van een camping te genieten. Of u nu een tent opzet of in uw camper stapt, elke groep kampeerders heeft zijn eigen voorkeur voor een optimale kampeerervaring.

Ontwerp zonder titel-3
+
+
+
+

Our Team

Aanwezig op de camping

Unieke bistro

Kom gezellig genieten in onze bistro op de camping voor een heerlijke maaltijd.

Nachtelijk kampvuur voor groepen

Kom bij ons voor dagen vol zang, koken op het kampvuur, spelletjes, unieke kunst en ambachten en nog veel meer! Hier leert iedereen elkaar kennen en maken we Papillon Kinrooi nog leuker!

Toiletten & Douches

Compact en gemakkelijk te gebruiken. Onze sanitaire blokken zijn met alles uitgerust.

Gratis draadloos internet

Wij hebben een wifi antenne om de camping te dekken en u zo in staat te stellen "connected" te blijven via ons netwerk

Fietsverhuur op Papillon

U bent van plan een episch fietsuitje in de streek te maken? Papillon Kinrooi heeft de perfecte huurfiets voor u.

Een camping vol natuur

Kom genieten van de natuur op onze camping samen met het meer dat perfect is om in te zwemmen tijdens de zomer. U kan bij ons ook sporten en uitstapjes plannen.

Veelgestelde vragen

De dichtstbijzijnde winkel bevindt zich in Kinrooi (1,8 km). Er is ook een supermarkt in Maaseik (6km) en Bree (12km).  Onze receptie heeft een beperkte selectie snacks en andere benodigdheden voor uw gemak.

Afhankelijk van het type plaats wordt het aantal personen bekeken. Wij rekenen op maximum 6 personen per plaats. Wij voeren hier ook controles op uit om de rust te kunnen behouden.

Ja wij verwelkomen uw viervoeter met het grootste plezier.

Nee, kampvuur is niet toegelaten op onze camping.