fbpx

Over

Over

Over Papillon Kinrooi

Ontdek wat we te bieden hebben.

Kom en ontspan op onze gezellige en aangename camping. We zijn omgeven door de natuur, en met deze groene touch kan u één worden met de natuur. Met zowel stacaravan plaatsen als camperplaatsen is er voor iedereen wat wils.

Al onze kampeerplaatsen zijn dicht gelegen bij onze vijver en het sanitair gebouw. Binnenkort hebben we 9 pipowagens die uw verblijf op ons eiland nog aangenamer zullen maken. 

Als je een verlengd verblijf op Papillon Kinrooi doorbrengt, ben je in goed gezelschap. Maak kennis met de vriendelijke gezichten van ons personeel en profiteer van de geweldige voorzieningen die op je wachten.

Papillon plattegrond

Er zijn eindeloos veel manieren om van een camping te genieten. Of u nu een tent opzet of in uw camper stapt, elke groep kampeerders heeft zijn eigen voorkeur voor een optimale kampeerervaring.

Ontwerp zonder titel-3

Our Team

Veelgestelde vragen

De dichtstbijzijnde winkel bevindt zich in Kinrooi (1,8 km). Er is ook een supermarkt in Maaseik (6km) en Bree (12km).  Onze receptie heeft een beperkte selectie snacks en andere benodigdheden voor uw gemak.

Afhankelijk van het type plaats wordt het aantal personen bekeken. Wij rekenen op maximum 6 personen per plaats. Wij voeren hier ook controles op uit om de rust te kunnen behouden.

Ja wij verwelkomen uw viervoeter met het grootste plezier.

Nee, kampvuur is niet toegelaten op onze camping.