Welkom bij Papillon Kinrooi *** natuurlijk genieten avontuur rust ontspanning

3-Sterren Camping in Limburg

Papillon Kinrooi is een charmante camping gelegen in het schilderachtige Belgisch Limburg, precies op de grens met Nederland. Deze idyllische locatie biedt een unieke kans voor kampeerliefhebbers om te genieten van het beste van twee landen, omgeven door de natuurlijke schoonheid van de regio. Met ons ruime aanbod aan faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden, vormt Papillon Kinrooi de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie of een avontuurlijke ontdekkingstocht in de omliggende landschappen. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning te midden van groen, of juist het avontuur opzoekt in de buitenlucht, wij bieden een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker.

Wat hebben we te bieden op onze camping?

Op onze camping, gelegen op de Belgisch-Nederlandse grens, wacht een wereld van ontspanning en avontuur op kampeerliefhebbers. Deze camping, genesteld in het hart van de prachtige regio Hoge Kempen, nabij Maaseik, biedt de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke kampeerervaring. Omgeven door de serene Maas en de weelderige en bosrijke natuurparken, is onze camping de ideale plek om volledig tot rust te komen. Of je nu kiest voor onze ruime camperplaatsen, die zowel schaduwrijk als grasrijk zijn, de speciaal voorziene verharde plaatsen, of je tent opzet op een van de vele grasrijke, schaduwrijke plekken aan de visvijver, er is voor ieder wat wils. Bovendien biedt ons unieke pipowagen-eiland de mogelijkheid voor gasten zonder camper, tent of caravan om toch van de charmes van onze camping te genieten. Een verlengd verblijf betekent genieten van de vriendelijkheid van ons personeel en de uitstekende voorzieningen die onze camping te bieden heeft, waarmee je verblijf gegarandeerd memorabel wordt. Twijfel dan ook niet langer en kom kamperen op onze camping in Belgisch Limburg.

Kinrooi Plattegrond

Standplaatsen zijn voorzien van elektra, water en riolering. Diverse jaar- en seizoen plaatsen zijn beschikbaar. Ook hebben wij prachtige stacaravans en ook chalets te koop.

De prijzen zijn inclusief maximaal 2 personen per plaats en 2 voertuigen (inclusief alle soorten aanhangers). U kunt een specifieke plaats aanvragen, maar het aantal plaatsen is niet gegarandeerd.


Kamperen met alle gemakken

We streven ernaar om onze gasten van alle gemakken te voorzien, zodat je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk is. Alle standplaatsen op onze camping zijn uitgerust met elektra, water en riolering, waardoor je het gemak van thuis niet hoeft te missen terwijl je geniet van de natuurlijke schoonheid om je heen. Voor diegenen die op zoek zijn naar een langduriger verblijf, bieden we diverse jaar- en seizoenplaatsen. Daarnaast bieden we ook nog een selectie van prachtige stacaravans en chalets die te koop staan. De prijzen voor onze plaatsen zijn inclusief faciliteiten voor maximaal twee personen per plaats en de mogelijkheid tot het parkeren van twee voertuigen, inclusief alle soorten aanhangers, zodat je zonder zorgen kan reizen en verblijven. Hoewel je een specifieke plaats kunt aanvragen om precies te krijgen wat je wenst, houden we je graag op de hoogte dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Dit zorgt ervoor dat we de kwaliteit en exclusiviteit van je verblijf kunnen waarborgen, terwijl we de prachtige natuur en rust van onze camping behouden.

Activiteiten rond en op de camping

Kinrooi papillon fietsen

Fietsen

Ontdek de betoverende fietsroutes rondom Kinrooi en laat je verrassen door de natuurlijke pracht van deze regio. Fiets langs schilderachtige paden en idyllische landschappen, terwijl je geniet van de rust en sereniteit van het platteland. Verken historische dorpen, pittoreske wijngaarden en kronkelende rivieren, en laat je onderdompelen in de charme van het Limburgse landschap. Of je nu een ontspannen fietstocht maakt met het gezin of op zoek bent naar een uitdagende route voor de avontuurlijke fietser, Kinrooi heeft voor elk wat wils. Pak je fiets en ontdek de schoonheid van deze prachtige regio op twee wielen!

Read more “Fietsen”

Nationaal Park Hoge Kempen uitzichtpunt

Wandelen

Trek je wandelschoenen aan en laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Kinrooi en haar omgeving! Dwaal door uitgestrekte weilanden, waar het zachte briesje je zintuigen streelt en de rust je omarmt. Verken de ongerepte schoonheid van het Nationaal Park Hoge Kempen, waar weelderige bossen en schilderachtige paden op je wachten om ontdekt te worden. Laat je verwonderen door de adembenemende landschappen en geniet van de sereniteit die deze betoverende omgeving te bieden heeft. Ga op avontuur en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je de wandelpaden van Kinrooi en zijn omgeving verkent!

Read more “Wandelen”

Maastricht, Roermond en Maasmechelen

Ontdek de schatten van Maasmechelen, Roermond en Maastricht! Drie prachtige steden, elk met hun eigen unieke charme, wachten op jouw verkenning. Winkel in stijl in het Designer Outlet Roermond, geniet van de natuurlijke pracht van Maasmechelen en proef de bruisende sfeer van Maastricht. Laat je betoveren door deze onvergetelijke bestemmingen, slechts een korte rit verwijderd van elkaar. Kom en ontdek wat deze geweldige steden te bieden hebben!

Read more “Maastricht, Roermond en Maasmechelen”

Vissen Visvijver Camping Limburg

Vissen

Papillon Kinrooi beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor visliefhebbers. Verschillende visvijvers zijn doorheen het jaar toegankelijk, en bieden elke dag visplezier.

Read more “Vissen”

Kinrooi Papillon - fietsen

Mountainbike

Mountainbiken midden in het bos, een grotere ontspanning voor echte sportfanaten bestaat er niet. De omgeving van Papillon Kinrooi leent zich perfect tot een rustgevende (of zweterige) mountainbike sessie.

Read more “Mountainbike”

Reserveer nu je droomplek

Droom niet langer over de perfecte ontsnapping, maar reserveer nu je plaatsje op onze camping en kom gezellig kamperen in Belgisch Limburg. Bij ons ervaar je de ware betekenis van kamperen in de natuur en ervaar je elke dag een nieuw avontuur. Wacht niet langer, reserveer vandaag nog en maak de eerste stap naar een onvergetelijke vakantie waar natuur, comfort en plezier samenkomen.

Op de hoogte blijven van onze tips, nieuws en evenementen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.